Spoštovani,

vljudno vas vabim k sodelovanju v spomladanski čistilni akciji in sicer v sodelovanju s Turističnim društvom Zalog ter Mestno občino Ljubljana in ČS Polje. Vesel bi bil, če mi udeležbo potrdite na elektronsko pošto (andrej.krumpak@oszalog.si) ali pa neposredno na TD Zalog (info@td-zalog.si), saj bomo tako lahko poskrbeli za nemoteno in varno izvedbo.

Prilagam povabilo Turističnega društva Zalog.

TD Zalog bo v sodelovanju z MOL, zavodom Turizem Ljubljana in ČS Polje, v sredo 29. aprila 2020, izvedlo čistilno akcijo, s katero želimo tudi v času epidemije opozoriti na pomen čistega okolja. Zbrali se bomo ob 9. uri na običajnih mestih, natančne podatke bomo objavili do konca tedna.

Vabimo vas, da se udeležite čistilne akcije, ob tem pa upoštevate vse varnostne ukrepe in navodila NIJZ ter Vlade RS, ki veljajo v času epidemije korona virusa.

 Javno podjetje VokaSnaga bo, tako kot vsako leto poskrbelo za odvoz zbranih smeti na deponijo. TD Zalog bo skupaj z organizatorji in sponzorji zagotovili rokavice, zaščitne maske vreče za smeti. Zagotovo pa bomo našli še majice, da nam bodo ostale za spomin.

Zaradi organizacije pozivamo vse, ki bi želeli sodelovati, da nam javite, saj bomo tako lažje načrtovali aktivnosti in podelili rajone.