Spoštovani starši in skrbniki,

počasi se približujejo individualne popoldanske govorilne ure. Na šoli smo se dogovorili, da jih bomo izvedli v živo, vendar v nekoliko okrnjeni izvedbi in ob upoštevanju higienskih ukrepov.

V času popoldanskih govorilnih ur se boste lahko pogovorili le z razredniki. Ti vam bodo nekaj dni pred izvedbo poslali obvestilo, v katerem vas bodo zaprosili, da jim sporočite, ali se boste govorilne ure udeležili. Na osnovi vaše potrditve vas bodo prvih devet razvrstili v časovnem razmiku na deset minut in vas obvestili o točni uri. Tisti, ki ne boste prišli na vrsto, boste imeli prednost naslednji mesec. Če pa bo izjemno nujno (po presoji razrednika), se boste lahko dogovorili za individualno srečanje. Na govorilne ure starši (samo en iz družine) počakate pred vhodom v šolske prostore. Po vas bo prišel razrednik ali dežurni učitelj. V šolo lahko vstopite le z masko, razkuževanje rok je obvezno, enako velja za varnostno razdaljo.

Na vse strokovne delavce, ki niso razredniki, se lahko obrnete preko elektronske pošte, eAsistenta ali pa jih pokličete v času dopoldanskih govorilnih ur.

Govorilne ure bodo izvedene:
– za starše učencev predmetne stopnje v četrtek, 8. 10. med 16.30 in 18.00,
– za starše učencev razredne stopnje v sredo, 14. 10. načeloma med 16.30 in 18.00.

Hvala za razumevanje.

Andrej Krumpak, ravnatelj