Pozdravljeni planinci in planinke,

začelo se je novo šolsko leto in s tem tudi nova sezona planinskih izletov. Ker je v soboto žal napovedano slabo vreme, bo prvi izlet na sporedu v nedeljo, 18.9.2022. Za ogrevanje pred malo bolj resnimi vzponi se bomo podali na bližnjo Ostrovrharjevo pot (http://www.podgrad-lj.si/ostrovrharjeva-pot/). Izlet je brezplačen.

Zberemo se torej v nedeljo, 18.9.2022, ob 9h, v smeri Besnice na ovinku za nekdanjo tovarno Arbo, kjer se nahaja manjše parkirišče in informativna tabla. Na cilj (tam, kjer je tudi začetek) pridemo ob 12h.

Prijave, in tudi vprašanja, če jih imate, zbirava do četrtka, 15.9.2022, samo in le na elektronski naslov naslov jure.rakun@oszalog.si.

Za izlet se potrebuje planinske čevlje, nahrbtnik, oblačila primerna za hojo (pohodne hlače ali trenirka, majica s kratkimi rokavi, majica z dolgimi rokavi, flis ali kaj podobnega, vetrovka), rezervna majica, pijača in hrana iz nahrbtnika, knjižica Mladi gornik, če jo imate… S seboj naj imajo tudi 5 EUR, da si na kmetiji Lazar lahko privoščijo kakšen posladek.

Vabljeni vsi učenci in učenke od 3. do 9. razreda, ki imajo »kondicijo« in radi naravo.

Več nas bo, bolj nam bo fajn!

 

12.9.2022                                                      učitelja  Jasna Grabeljšek in Jure Rakun